Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

SNS Bank
Zo kan het ook!

De SNS Bank is een internetbank en behoort tot SNS Reaal, een soort Holding maatschappij die naast de merken SNS ook eigenaar is van ASN Bank, SNS RegioBank, ZwitserLeven en SNS Property Finance. De SNS Bank noemt zichzelf een toegankelijke internetbank met een menselijk gezicht.

De bank bestaat al sinds 1817, heeft volgens het jaarrapport van 2010 meer dan 2600 medewerkers en ruim 500 filialen (bankkantoren). Daarmee mag het zich tot de top 5 van de grootste Nederlandse banken rekenen. De bank behaalde over 2010 een netto resultaat van maarliefst 431 miljoen euro.

Sinds enige tijd is de SNS Bank aan het vernieuwen. Het nieuwe plan van aanpak laat een geheel nieuwe strategie zien; de traditionele SNS Bank wordt een internetbank en de ouderwetse bankkantoren worden vervangen door zogeheten SNS Winkels. De kas verdwijnt en steeds meer zaken zijn alleen nog online of per post te regelen. Geen computer in bezit? Dan helpen de medewerkers je in de SNS Winkels je graag verder.

De volgende producten biedt de SNS Bank momenteel aan haar klanten:

- Spaar- en betaalrekeningen
- Kredieten en leningen
- Hypotheken
- Beleggingsproducten
- Verzekeringsproducten (assurantie) - Pensioen oplossingen

Als je spaargeld bij de SNS Bank onderbrengt kun je er vanuit gaan dat je geld veilig is. De SNS valt namelijk onder het depositogarantiestelsel waardoor spaarsaldo tot 100.000 euro door de staat gegarandeerd wordt.

De BIC code van de SNS Bank is SNSBNL2A.

Statistieken

De SNS Bank heeft 500 vestigingen en 2600 medewerkers. De bank valt onder het depositogarantiestelsel.

BIC code SNS Bank

De BIC / SWIFT code van de SNS Bank is SNSBNL2A.