Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Buitenlandse betalingen

Internationale overboekingen

Als u geld wilt overschrijven via de bank naar buitenlandse personen/ bedrijven (bijv. België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, etc) heb u een aantal gegevens van deze persoon/dit bedrijf nodig. Niet alleen bankrekeningnummer is genoeg, ook de IBAN CODE en BIC CODE is nodig bij een overboeking.Naast deze gegevens is er ook een volledige naam en adres nodig. Vraag hier dus om als u geld moet overmaken naar het buitenland!

Kosten geld overmaken naar het buitenland

Houdt er rekening mee dat uw bank kosten in rekening kan brengen voor het overschrijven van geld naar een andere rekening in het buitenland. Gelukkig is het naar vele landen van de Europese Unie gewoon gratis, alleen u moet er dan wel op letten dat u bij "kosten" aanvinkt van "kosten delen". Dit kan ook worden aangegeven als shared, het engelse woord voor "gedeeld". Dit is erg belangrijk, als u ZONDER IBAN en BIC / SWIFT geld naar het buitenland overboekt worden er ALTIJD kosten in rekening gebracht !

Bekijk het overzicht van betaalmogelijkheden eens!