Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Paypal

Een handige tip voor wanneer er internationaal zaken gedaan worden is door te betalen met PayPal. Dit is een online betalingssysteem en ze hebben meer dan 150 miljoen rekeninghouders. Paypal is helemaal veilig, alleen betaal u over u transacties een kleine fee. Dit is een percentage van het bedrag als vergoeding voor de Paypal dienst. Op een groter bedrag zal u dit echter wel merken.

Let wel op, want bij Paypal kan u geld terug laten boeken. Dit is hetzelfde als dat u bij Nederlandse automatische incasso's het geld ook kunt terugvorderen. Een extra veiligheid dus, maar helaas wordt hier nog wel eens misbruik van gemaakt. Houdt daarom alles goed in de gaten en weet met wie u handel doet!