Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

ABN Amro heeft ambitieuze plannen om te groeien

De ABN Amro bank wil zich de komende tijd volop richten op nieuwe kansen. De bank heeft ambitieuze groeiplannen, die wel eens in de vorm van overnames vorm aan kunnen nemen.

De ABN Amro bank wil zich de komende tijd volop richten op nieuwe kansen. De bank heeft ambitieuze groeiplannen, die wel eens in de vorm van overnames vorm aan kunnen nemen. De bank heeft hiervoor speciaal aandacht voor energie, grondstoffen en de transport sector.

Er wordt gekeken naar kansen maar, zo zei de woordvoerder van de ABN Amro, we kunnen niet zomaar alle overnames doen. De bank heeft onlangs staatssteun ontvangen en daarmee mogen overnames boven een bepaald bedrag niet plaatsvinden. Echt heel actief zijn ze dus niet op zoek.

Mochten er wel overnames gedaan worden, dan moeten ze sowieso passen in een gematigd risicoprofiel en bovendien aansluiting vinden bij de huidige bankactiviteiten.

ABN Amro deed eerder dit jaar al een overname. De bank nam in september LGT Bank Deutschland over van de Liechtensteinse LGT Group.

Meer financieel nieuws...