Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Alles over beleggen op Flexbeleggen.nl

FlexBeleggen.nl is een Nederlandse website waar je terecht kunt voor alles wat maar met beleggen te maken heeft.

FlexBeleggen.nl is een Nederlandse website waar je terecht kunt voor alles wat maar met beleggen te maken heeft. Wil je gaan beleggen en zoek je informatie of ben je al ervaren in het beleggen en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan is FlexBeleggen.nl dé website voor jou.

Binnen- en buitenlandse markt
Je kunt op de website beleggen in aandelen, grondstoffen, indices en valuta. En dit allemaal zónder transactiekosten. Je kunt ervoor kiezen om in Nederlandse aandelen te beleggen, maar het is ook mogelijk om voor Europese of Amerikaanse aandelen te kiezen. Je hebt ook een keuze in long of short. Hierdoor kun je goed profiteren van de stijgende (of dalende) markten.

Hulpmiddelen en bonussen
Ook biedt FlexBeleggen.nl geavanceerde hulpmiddelen voor technische analyses en kun je ook terecht voor gratis advies voor beleggen! Als je nu begint met beleggen op FlexBeleggen.nl krijg je zomaar 25 euro als welkomstbonus. Als je je aanmeldt, krijg je deze bonus meteen gestort en deze 25 euro kun je dus gebruiken om snel van start te gaan met het beleggen. FlexBeleggen.nl werkt ook met bonuscodes. Als je besluit zelf geld te storten, kun je door middel van bepaalde bonuscodes meer tegoed krijgen!

Demo-account
Wil je eerst even kijken hoe alles te werk gaat met het beleggen? Dat kan ook. Je kunt heel gemakkelijk een demo-account aanmaken en hiermee oefenen in het beleggen. Alles gaat met de echte koersen zodat je precies kunt zien hoe het er aan toe gaat als je echt gaat beleggen.

Up-to-date
Je kunt daarnaast ook alle koersen op de voet blijven volgen. Zo weet je precies welk aandeel op welk moment er goed voor staat. Zo kun je een goede keuze maken om te bekijken waarin je je geld wilt gaan beleggen. Omdat het aanbod op FlexBeleggen.nl zo groot is, zit er altijd wel iets bij wat jou aanspreekt en waar jij je geld in wilt beleggen.

Meer financieel nieuws...