Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Ben je nieuw op de cryptomarkt? Geef al het werk uit handen!

Nu het spaargeld op je rekening steeds minder rente opbrengt en het bewaren van een extra zakcentje in een oude sok of onder je matras ook vrij weinig oplevert, zijn steeds meer mensen op zoek naar een goede manier om wel rendement te halen op het geld wat ze opzij kunnen zetten. Het doen van beleggingen en investeren in bedrijven of diensten neemt hierdoor toe in populariteit en is al lang niet meer enkel weggelegd voor de elite. Je hoeft namelijk helemaal niet jaren gestudeerd te hebben om te kunnen beleggen. Ook hoef je niet te beschikken over een groot vermogen om te kunnen starten met investeren. Dit zijn twee grote fabels die wij graag de wereld uit willen helpen. Iedereen kan beleggen, dus ook jij en ik!

Welk bedrag leg je in?

Nu zul je je wellicht afvragen: oké iedereen kan dus beleggen, maar waar moet ik dan beginnen? Om te starten met beleggen of investeren is het allereerst verstandig om met jezelf een budget af te spreken. Het is handig om te beleggen met geld dat je niet direct nodig hebt en je een tijdje kunt missen. Dit komt aan de ene kant omdat de grootste winsten op beleggingen vaak behaald worden door je geld langere tijd weg te zetten en aan de andere kant omdat er altijd een risico verbonden zit aan het beleggen van geld. Gebruik daarom geen geld dat je niet kunt missen en spreek een duidelijk budget met jezelf af. Het bedrag dat je wilt gebruiken om te investeren hangt af van jouw persoonlijke situatie. Je kunt ervoor kiezen een deel van je spaargeld dat je opzij hebt gelegd te beleggen in plaats van het vast te zetten op je spaarrekening. Een andere populaire keuze is dat je iedere maand een percentage van je salaris reserveert om te kunnen beleggen. De hoogte van dat bedrag is helemaal aan jou zelf. Het is vaak al mogelijk om te beleggen met enkele euro’s!

Waar ga je in beleggen of investeren?

Wanneer je je budget hebt vastgesteld, is de volgende stap om het geld ook daadwerkelijk te beleggen. Maar waar kies je dan voor? Uiteraard is deze keuze helemaal aan jou, maar op dit moment is het investeren in de cryptomarkt erg populair en rendabel. Hier investeer je in de verschillende cryptocurrency op de markt om zo een mooie winst voor jezelf te behalen. Geen zorgen, je hoeft echt geen tech-expert te zijn om iets te kunnen verdienen in het handelen in digitale valuta!

Bovendien kun je nu heel gemakkelijk al het werk uit handen geven door gebruik te maken van een automatisch handelsplatform voor cryptocurrency zoals Immediate Edge. Dit handelsplatform is ontworpen door een handige handelaar in digitale valuta die graag zijn kennis met je deelt. En waarom zou je niet profiteren van de beste manier om te investeren die voor anderen al heeft gewerkt? Met behulp van algoritmes en kunstmatige intelligentie zal het handelsplatform steeds de beste handelskansen aan je presenteren. Kortom, je hebt helemaal geen ervaring nodig om van een handelrobot gebruik te maken. Wil jij ontdekken welke kansen er voor jou liggen? Ga hiervoor naar de officiële Immediate Edge website. Ideaal voor beginners op de cryptomarkt, mensen die graag de financiële markt willen leren begrijpen en voor iedereen die naast zijn of haar huidige baan een extra zakcentje wilt verdienen. Het enige wat jij hoeft te doen is een account aan te maken en je eerste storting te plaatsen. De rest doet de handelsrobot voor je! Eenvoudig toch?

Meer financieel nieuws...