Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

De financiële sector belonen voor het werk in 2021 doe je zo

Binnen de financiële sector is grofweg één op de zes mensen een vrouw. Met name in het topsegment zijn het vooral mannen die de spilfuncties bezetten. Lager op de ladder kom je wel wat meer vrouwen tegen, al is de verhouding ook daar nog altijd scheef. De laatste jaren wordt wel gestuurd op een gelijkwaardiger verdeling. Bovenal geldt dat we vaak het belang van de financiële sector voor ons dagelijks leven onderschatten. Wanneer deze specialisten er niet zouden zijn, komt er qua bedrijfsprocessen heel wat stil te liggen. Het is dus een goede zaak om de harde werkers binnen de financiële sector aan het einde eens goed te belonen met een mooi geschenk. De vraag is daarbij natuurlijk wel of men bijvoorbeeld ook een speciaal vrouwenkerstpakket uitreikt aan de vrouwelijke werknemers, zodat het pakket inhoudelijk goed aansluit bij de belevingswereld van de ontvanger.

Een kerstpakket is een beleving

De tijd dat een kerstpakket telkens opnieuw bestond uit hetzelfde rijtje saaie producten is voorgoed voorbij. Het verrassingselement speelt bij cadeaus altijd een belangrijke rol en bij een kerstpakket misschien nog wel meer dan bij andere geschenken. Het is toch altijd weer spannend om te ontdekken wat erin zit en dat maakt het uitpakken op zich al tot een beleving. Bovendien is natuurlijk niemand hetzelfde. We hebben allemaal andere interesses en gewoonten. We houden ons niet allemaal bezig met dezelfde hobby’s en we hebben thuis niet dezelfde rituelen. Hoe leuk is het dan als die verschillen in een kerstpakket juist worden benadrukt? Je krijgt dan immers echt iets leuks in handen waar je blij van wordt! Vanuit deze filosofie ontwikkelde men nieuwe ideeën voor kerstpakketten en dat blijkt een groot succes te zijn. Werkgevers zijn hierdoor beter in staat om het kerstpakket te personaliseren. Dat zorgt ervoor dat we het kerstpakket nog beter waarderen en er meer van genieten.

Verwennen en genieten

Omdat het geen gemakkelijke tijden zijn geweest, met veel aanpassingen in de werkwijze en een reeks maatregelen om in acht te nemen, mogen de financials best wel eens goed in de watten gelegd worden. Een kerstpakket is daarom tegenwoordig vooral gericht op de termen verwennen en genieten. Veel lekkere hapjes natuurlijk, maar ook met aandacht voor sfeer. Sommige pakketten bevatten mooie teksten op de artikelen, waarmee een werkgever nog eens extra benadrukt hoe waardevol de band met de betreffende medewerker is. En voor alle kerstpakketten geldt dat de inhoud ervan zeer zorgvuldig is geselecteerd en alle producten ook echt goed bij elkaar passen. Vaak zie je dat al meteen aan de verpakking, die uniform en sfeervol is. Veel rood, goud of zwart en wit, om het geheel stijlvol aan te kleden.

Elke prijsklasse

Juist een financieel expert weet hoe belangrijk het is om op de centjes te letten. Daarom zijn er kerstpakketten voor elk budget verkrijgbaar. Een kerstpakket van een paar tientjes is kleiner, maar ziet er net zo verzorgd uit als een pakket dat het (drie)dubbele kost.

Meer financieel nieuws...