Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Geef je mening over de inkomensafhankelijke zorgpremie en maak kans op 450 euro

De politiek wil een inkomensafhankelijke zorgpremie die kan oplopen tot duizenden euro\'s per jaar voor mensen die veel verdienen. Nederlanders die weinig inkomen hebben betalen daarintegen maar een paar tientjes in de maand.

Het heeft de afgelopen weken veel stof doen opwaaien: de politiek wil een inkomensafhankelijke zorgpremie die kan oplopen tot duizenden euro's per jaar voor mensen die veel verdienen. Nederlanders die weinig inkomen hebben betalen daarintegen maar een paar tientjes in de maand. Dat is waar ze in Den Haag momenteel hun pijlers op richten.

Het nieuwe zorgplan voor 2014 (het komende jaar, 2013, zal nog gewoon als vanouds zijn) stuit echter op behoorlijk wat weerstand. Veel mensen vinden het namelijk geen goed plan om de zorgpremie afhankelijk te maken van het inkomen. Bij een dergelijke grote verandering is het natuurlijk logisch dat er grote groepen voor- en tegenstanders zijn.

Een onderzoeksbureau wil graag de mening weten van de gemiddelde burger. Vandaar dat ze een enquete hebben opgezet om te peilen wat Nederland nou echt wil. Geef dus gauw jouw mening en zorg dat de premie van de zorgverzekering straks niet onnodig hoog is. De enquete is hier te bezoeken!

Als dank voor je mening maak je overigens ook nog eens kans op 450 euro cash. Vul dus snel even de enquete in en laat je horen!

Meer financieel nieuws...