Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Geld als positieve energie

Geld laat de wereld draaien. Deze uitdrukking betekent in feite dat zonder geld alles in deze wereld zou stoppen. De eenvoudigste manier om daar even goed over na te denken, is door geld als een soort energie te beschouwen: geld is de energie die onze wereld laat draaien. Dat is natuurlijk niet onze echte wereldbol, maar het betekent uiteraard de wereld van handel, kopen en verkopen.

Digitaal geld

Het verschil met 50 jaar terug is dat nog nooit iemand destijds van digitaal geld had gehoord. Het geld van toen kon je nog lekker laten rollen door een muntje op z’n kant te bewegen, en het bijbehorende papiergeld kon je heerlijk volop laten wapperen.

Dat gaat tegenwoordig en zeker in de toekomst wat moeilijker met pinpassen, een crypto wallet of andere nog te introduceren digitale valuta’s. Er kan dan wel miljoenen aan coins, dollars of euro’s aan verbonden zijn, maar wapperen met een USB stick of bankpas geeft echt niet datzelfde voldane gevoel!

Het Bitcoin leven

Desondanks is het Bitcoin leven fijn en makkelijk te noemen. Bitcoin heeft na zijn opmars, sinds de financiële crisis in 2008, menigeen een voldaan gevoel geschonken. Het is populair bij velen, van hedendaagse investeerders tot wereldberoemde beroemdheden, en dankzij zulk succes heeft Bitcoin zeker een aanzienlijke culturele status verworven. Volgens deze blogpost was het juist het succes van Bitcoin dat de weg vrijmaakte voor nieuwe concurrenten met hun eigen legitieme cryptovaluta's, zoals Ripple (2013) en Ethereum (2015).

Bitcoin wordt door velen beschouwd als de meest succesvolle en baanbrekende crypto valuta die ooit is gecreëerd. Op het internet vind je namen van enkele bekende grootinvesteerders in Bitcoin en zijn crypto familieleden, zoals de Digital Currency Group, Digital Asset Holdings en Pantera Capital. Zij weten wel waarom cryptogeld een interessante belegging is.

Voordat een investering van start kan gaan, gaat er natuurlijk veel onderzoek aan vooraf. Zo is het belangrijk dat je weet waar je je geld in investeert, wat de mogelijkheden en beste opties zijn, en wat je er van kan verwachten.

Naast het mogelijke beleggen in Bitcoin is het ook mogelijk om op een andere manier jouw inkomen te maximaliseren voor andere leuke dingen. Door bijvoorbeeld jouw hypothecaire lening te herzien. Want door de historisch lage rente, ligt deze al vaak op slechts 1% en in hele unieke gevallen zelfs negatief, wanneer het onder de 0% duikt.

Besparen op je energierekening is ook een mogelijkheid, simpelweg door over te stappen naar een nieuwe energieleverancier. Het komt geregeld voor dat mensen jaarlijks honderden euro’s besparen door enkel over te stappen naar een aanbieder die een stuk voordeliger is.

Een rijk gevoel

Het kan soms eenvoudig zijn om dat soms klinkende geld binnen te krijgen. Het fijne gevoel van een financiële zegetocht levert op dat moment bij jou dan ook een prettig gevoel van extra energie op. Positieve energie kan er voor zorgen dat jouw persoonlijke wereld een aangename draai neemt.


Dit artikel is gesponsored door Betway

Meer financieel nieuws...