Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Goedkope zorgverzekering voor studenten

Je betaalt dan maar 77,25 per maand voor je zorgverzekering. Welke aanbieder dit is? Voor deze goedkope studenten zorgverzekering moet je zijn bij ZEKUR.

Als student is het leven niet makkelijk, en al helemaal de financiele kant ervan niet. Je moet rond komen van een studiefinanciering, een bijbaantje en misschien wat hulp van je ouders. Niet eenvoudig, en dan komt ook nog die vervelende verplichte zorgverzekering om de hoek kijken. Met premies van gemiddeld 100 tot 110 euro per maand eigenlijk onbetaalbaar voor de gemiddelde student.

ZEKUR biedt je zeker een goedkope zorgverzekering

Het kan echter ook goedkoper. Als je namelijk kies voor een zorgverzekering die gericht is op jongeren en studenten kan de premie, mits je kiest voor een verhoogd eigen risico van 850 euro, een flink stuk omlaag. Je betaalt dan maar 77,25 per maand voor je zorgverzekering. Welke aanbieder dit is? Voor deze goedkope studenten zorgverzekering moet je zijn bij ZEKUR.

Over de betrouwbaarheid ervan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. ZEKUR is een onderdeel van Unive en VGZ en is dus absoluut veilig en betrouwbaar. Het is de uitgeklede versie van zorgverzekeren; alles via internet regelen en geen onnodige dingen in het basispakket. Door de basiszorgverzekering zo eenvoudig en clean mogelijk te houden weet je dat je met ZEKUR altijd goed en goedkoop zit.

Meer financieel nieuws...