Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Hypotheekadviseur krijgt boete van AFM

Het bedrijf Hypotheekadvies Delft heeft van de financiële waakhond AFM een dwangsom opgelegd gekregen. De hypotheekadviseur laat het na te voldoen aan informatieverzoeken van.

Het bedrijf Hypotheekadvies Delft heeft van de financiële waakhond AFM een dwangsom opgelegd gekregen. De hypotheekadviseur laat het na te voldoen aan informatieverzoeken van de AFM. Dat meldt de AFM.

Elke volgende dag dat de Hypotheekadvies Delft niet voldoet aan informatieverzoeken van de AFM wacht een boete van 4000 euro. Het maximum van de boete bedraagt 80.000 euro.

De AFM wil graag inzicht in informatie van de hypotheekadviseur. De financiële waakhond verdenkt het bedrijf ervan te kort te komen op het gebied van onder meer deskundigheid en betrouwbaarheid. Als de AFM gelijk heeft, dan voldoet het bedrijf niet aan de eisen in de Wet op het financieel toezicht.

Meer financieel nieuws...