Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Makkelijk geld lenen

Het makkelijk geld lenen is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk. Toch zijn er nog enkele mogelijkheden. Wij zetten ze vooru op een rijtje!

Aanbieder Rente v.a. Beoordeling Informatie Offerte aanvraag
Kredietdesk 4.8%
Goed beoordeeld
Meer info Offerte aanvragen
Lenen met advies 4.5%
Goed beoordeeld
Meer info Offerte aanvragen
Kredietspotter 4.5%
Voldoende beoordeeld
Meer info Offerte aanvragen

Vandaag de dag is het bijna niet meer mogelijk om makkelijk geld te lenen. Als u toch makkelijk geld lenen wilt zijn er nog wel een aantal mogelijkheden. Wij brengen duidelijkheid over enkele leenvormen die met een beetje moeite nog wel te regelen zijn. Afgezien van een aantal voorwaarden kan het namelijk nog wel; makkelijk geld lenen.

Naast gemak wil de Nederlander natuurlijk ook zijn zaakjes snel in orde hebben. Als u plannen heeft voor een nieuwe keuken, een nieuwe auto of een verbouwing dan is het handig als u snel over extra geld kunt beschikken. Bedenk dat banken huiverig zijn als het gaat om het verstrekken van leningen en kredieten.

De minilening

De minilening (of minikrediet) is een leenvorm waarbij het mogelijk is om een kortlopende lening voor een korte periode af te sluiten. Hierbij moet u denken aan bedragen tussen de 100 en 1500 euro. Je kunt via Bankr een minilening vinden. Sluit je een minilening via Bankr af, dan weet je waar je voor tekent. Volgens Bankr is een minilening vooral handig bij onvoorziene uitgaven zoals accuut kapotte auto, wasmachine of koelkast. Een minikrediet is ook via Bankr te vinden en bovendien wordt er vaak geen BKR controle gedaan. Volgens Bankr komt een minilening altijd zonder kredietcheck. De looptijd bij een Bankr minilening is maximaal een maand (30 dagen).

Microkrediet: Lenen voor startende ondernemers

Bent u onlangs gestart met een eigen bedrijf? Dan biedt het Microkrediet van Qredits wellicht uitkomst. Het Microkrediet is een zakelijke lening waarbij u dus geld leent voor het opstarten en/of uitbreiden van uw eigen bedrijf. Via Qredits kunt u tot 50.000 euro lenen voor uw eigen onderneming. Daarbij geven ze ook nog eens persoonlijk advies op maat door middel van een coach die u begeleid en helpt met het succesvol ondernemen.

Makkelijk geld lenen bij een bank

Bij een reguliere bank is het erg lastig om geld los te krijgen. Toch zijn er nog wel opties. Bepaalde banken zijn makkelijker in het verstrekken van leningen dan anderen. Bij de Rabobank en de ING Bank is het vrij eenvoudig om geld te lenen, terwijl geld lenen bij de SNS Bank vrijwel onmogelijk is geworden. Het is dus aan te raden om bij verschillende banken offertes aan te vragen.

Geld lenen kost geld

Wij hopen dat bovenstaande tips u helpen bij het lenen van geld. Tot slot willen we u toch nog even waarschuwen, want geld lenen kost geld. Sparen is in principe altijd een beter alternatief. De huidige rentes die u betaalt over geleend geld zijn namelijk niet mals. Als u dus geld leent om uit de financiele problemen te blijven dan biedt het maar tijdelijk een oplossing. Uiteindelijk kost het u dus nog meer.

Meer financieel nieuws...