Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe website

De nieuwe IBANNL.org zal overzichtelijker zijn en nog meer informatie bieden als de huidige site.

Op dit moment wordt er achter de schermen erg hard gewerkt aan een compleet nieuwe website. De nieuwe IBANNL.org zal overzichtelijker zijn en nog meer informatie bieden als de huidige site.

De reden voor de make-over is het feit dat de website sinds de start een steeds breder publiek bereikt. Onze informatiepagina's omvatten steeds meer uiteenlopende financiele onderwerpen en dat maakt dat sommige pagina's binnen de site nu moeilijk te vinden zijn.

De introductie van de nieuwe website laat nog even op zich wachten; met man en macht werken wij er aan om deze enorme klus voor vrijdag 7 oktober te voltooien. Dat is namelijk de datum dat de nieuwe website volgens planning online zal gaan.

Wat is er zoal nieuw op de nieuwe website?

Om te beginnen komt er natuurlijk een nieuw webdesign. Het uiterlijk van de website wordt moderner, meer van deze tijd. Het huidige design is al jaren oud en gaat niet meer samen met de wensen die vandaag de dag aan een website gesteld worden. Verder zullen er diverse nieuwe informatieve pagina's komen en zal het gros van de teksten onder handen worden genomen.

Met de aanpassingen hopen we de ruim 120.000 bezoekers per maand nog beter te voorzien. In elk geval zal er één ding niet veranderen; hoofddoel van IBANNL.org zal natuurlijk het verstrekken en genereren van IBAN en BIC nummers blijven!

Meer financieel nieuws...