Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Nieuwe zorgverzekering premies 2013 toegevoegd

Vandaag hebben we ons overzicht met zorgverzekeringen uitgebreid. We hebben er meerdere aanbieders aan toegevoegd. Vergelijk nu de goedkoopste zorgverzekering!

Vandaag hebben we ons overzicht met zorgverzekeringen uitgebreid. We hebben er meerdere aanbieders aan toegevoegd. Zo kun je nu ook de zorgpremie vergelijken van Bewuzt, Ditzo, De Amersfoortse en CZ. Verder hebben we de onafhankelijke en uitgebreide vergelijkingssite Independer toegevoegd aan het overzicht, met de vermelding variabele premie.

Zorgverzekering Bewuzt premie 2013

Om te beginnen bespreken we Bewuzt. Bewuzt is een relatief jonge aanbieder en je verzekert bij hun alleen de zorg die je echt nodig hebt. De basispremie is vanaf 80 euro, maar dit is pas bij een eigen risico van 850 euro. Kies je voor het standaard verplicht eigen risico van 350 euro, dan betaal je 95 euro premie. Alsnog een goedkope zorgverzekering dus. De gemiddelde Nederlander betaalt volgens Bewuzt al snel 70 euro teveel voor de zorgverzekering. Een ander uniek en interessant aanbod is dat Bewuzt met een no-claim korting werkt. Gebruik je minder zorg dan je nodig dacht te hebben, dan krijg je een deel van je betaalde zorgpremie terug op je rekening.

Goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Als je wilt gaan voor een goedkope zorgverzekering maar toch zelf de vrijheid wilt houden om te kiezen naar welk ziekenhuis of welke arts je gaat, kies je het beste voor Ditzo. Ditzo is namelijk in 2013 de goedkoopste zorgaanbieder met een vrije zorgkeuze. Ditzo is dan ook niet voor niks gekozen als beste nieuwkomer in 2012 door Verzekeringsssite, en volgens Independer is Ditzo de zorgverzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Als je kiest voor Ditzo maak je dus altijd een goede keuze!

Zorgverzekering bij CZ of De Amersfoortse

Ook CZ en De Amersfoortse hebben we in ons overzicht geplaatst. Beide zijn het geen prijsvechters, dus als je op zoek bent naar een goedkope verzekering raden we je aan een andere keuze te maken. Toch bieden zowel CZ als De Amersfoortse ook voordelen. Zo betaalt CZ altijd uit binnen 10 dagen (nog een twee weken dus!) en mag je je eigen risico gespreid betalen. De Amersfoortse daarintegen heeft weer een leuke actie; des te meer mensen zich inschrijven, des te meer korting geven ze op de zorgverzekering.

Al met al is er nu dus keuze uit maar liefst 12 zorgverzekeringen die je kunt vergelijken via Ibannl.org. En mocht je meer willen vergelijken, dan kan dat via Independer.

Meer financieel nieuws...