Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Nog 2 weken om een goedkopere zorgverzekering te kiezen

Het verschil tussen de goedkoopste en duurste zorgverzekering is in 2014 enorm. Daarom loont het de moeite om over te stappen, dit kan nog t/m 31 december!

U heeft het vast al vernomen; zorgverzekeraars halen alles uit de kast om u in deze periode als klant binnen te halen. Dit is namelijk het moment dat u kunt overstappen. Wacht daarom ook niet te lang; na 31 december kan het niet meer!

Is overstappen naar een andere zorgverzekering wel slim?

Of overstappen naar een andere zorgverzekering in uw geval slim is, zult u zelf moeten bepalen. Dat kan aan de hand van de verschillende vergelijkingssites. Wij hebben het voor u nog gemakkelijker gemaakt en hebben een rijtje gemaakt met de goedkoopste zorgverzekeringen, gesorteerd op de laagste basispremie.

Goedkoopste zorgverzekering 2014: natura of restitutie polis kiezen?

Een goedkope zorgverzekering is momenteel al mogelijk vanaf € 62,95 per maand. We praten dan over een natura polis van AnderZorg. Bij een natura polis heeft u echter geen vrije keuze naar welke zorgverlener u gaat. De goedkoopste zorgverzekering waarbij u dat wel heeft, de zogeheten restitutie polis, is Ditzo. Daar betaalt u per maand € 78,50 basispremie.

Grote verschillen tussen goedkoopste en duurste zorgverzekering

De verschillen in de zorgpremies zijn dit jaar wederom sterk te noemen. De allergoedkoopste basisverzekering is zoals gezegd nog geen 63 euro per maand. Een groot verschil met bijvoorbeeld Avero die maar liefst 104,10 per maand in rekening brengt voor het basispakket. Een hele goede reden om te gaan vergelijken en te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering dus!

Meer financieel nieuws...