Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Online geld verdienen kan met het SpaarActief spaarprogramma

Misschien ben je er al mee bekend, misschien zegt het je ook wel helemaal niets. Online spaarprogramma's.

Misschien ben je er al mee bekend, misschien zegt het je ook wel helemaal niets. Online spaarprogramma's. De laatste jaren schieten deze zogeheten cashback- en spaarsites als paddestoelen uit de grond. Wat kan je er nou eigenlijk mee? Valt er werkelijk geld mee te verdienen vanuit je luie stoel?

Wij hebben onderzoek gedaan naar hoe deze spaarprogramma's in elkaar zitten. Het principe is in weinig woorden uit te leggen. Jij bekijkt advertenties, de adverteerder betaalt feitelijk het geld dat jij krijgt. Een voorbeeld zal het gauw duidelijk maken;

Voorbeeld: internet webshop geeft cashback
Een internet webshop wil graag nieuwe bestellingen. Om hun merk bekend te krijgen en om direct bestellingen binnen te halen besluiten ze te adverteren bij een spaarprogramma. In overleg wordt afgesproken om de leden een korting te geven, een cashback vergoeding. Als een lid iets besteld krijgt hij of zij 5% van het aankoopbedrag terug in zijn spaarsaldo. De webshop betaalt aan het spaarprogramma dan bijvoorbeeld 8 of 10 procent. Zo verdient ook het bedrijf achter het spaarprogramma nog een centje mee.

Een ander, en bovendien echt voorbeeld, is een spaarprogramma dat korting geeft op online eten bestellen.

Geen snel rijk worden methode
We kunnen je helaas niet blij maken met een snel rijk methode. Zo werkt een dergelijk spaarprogramma nou eenmaal niet. Wel is het mogelijk om er een leuk zakcentje mee bij te verdienen. Maandelijks enkele tientjes is best haalbaar, maar dan moet je wel actief deelnemen. Een goed spaarprogramma dat we hebben ontdekt is SpaarActief. Deze website geeft leden de kans om geld te verdienen en bovendien te besparen op online aankopen.

Bij aanmelding geven ze 50 cent welkomstbonus. Dit is om leden binnen te halen. Zonder leden zijn er natuurlijk geen adverteerders die willen adverteren. Logisch dat ze bonussen uitdelen in het begin. We raden je dan ook aan om er snel bij te zijn. We weten namelijk niet hoe lang deze actie nog geldig is. Misschien is het morgen wel afgelopen met de welkomstbonus.

Conclusie: geld verdienen is mogelijk, maar slechts als bijverdienste
Geld verdienen is dus wel degelijk echt mogelijk met deze spaarprogramma's. Maar onthoud wel dat je er nooit rijk van zult worden. Zie het gewoon als leuke bezigheid en een mooie bijverdienste.

Meer financieel nieuws...