Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Ouderen geweigerd voor autoverzekering

Ouderen worden geweigerd voor een autoverzekering op basis van hun leeftijd, Norbert Klein van 50Plus trekt hierover aan de bel bij minister Plasterk.

Voorman van 50Plus Norbert Klein trekt bij minister Plasterk van Binnenlandse Zaken aan de bel. Eenderde van de verzekeraars weigert ouderen voor een autoverzekering op basis van hun leeftijd.

Het Verbond van Verzekeraars laat bij monde van een woordvoerder weten dat verzekeringsmaatschappijen vrij zijn om hun voorwaarden voor een autoverzekering zelf te bepalen. Hierdoor mogen ze dus ook ouderen uitsluiten op basis van hun leeftijd.

Ouderen die wel worden geaccepteerd door hun verzekeraar moeten alsnog opletten! Veel verzekeraars rekenen bij een autoverzekering met een leeftijdopslag, een extra premie wanneer u ouder bent dan 65.

Meer financieel nieuws...