Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

PostNL ziet af van bonussen

De perikelen rondom de reorganisatie van PostNL heeft bestuurders van het postbedrijf doen besluiten af te zien van bonussen over 2012. Dat laat Herna Verhagen weten.

De perikelen rondom de reorganisatie van PostNL heeft bestuurders van het postbedrijf doen besluiten af te zien van bonussen over 2012. Dat laat Herna Verhagen, bestuursvoorzitter, weten op de aandeelhoudersvergadering.

“De problemen bij de reorganisatie zijn groter dan verwacht”, stelt Verhagen over PostNL. “Daarom maken we een pas op de plaats en bekijken we hoe we de problemen kunnen oplossen. We zetten alles op alles om verbeteringen aan te brengen. Het bestuur ziet daarbij af van alle variabele beloningen over 2012.”

Onlangs wilde PostNL een centralisering van het sorteerproces doorvoeren, maar dat dat is voorlopig uitgesteld. De centralisering leidde namelijk tot veel klachten en vertraging in de postbezorging.

Verhagen is de opvolger van Harry Koorstra, die vorig week onverwacht opstapte. De nieuwe bestuursvoorzitter stelt dat de uitstel van de centralisering geen invloed heeft op de uiteindelijke besparingen van PostNL.

Meer financieel nieuws...