Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Reken af met te dure rekeningen dankzij deze 4 vergelijkers

Minder geld kwijt zijn aan uw verzekeringen, gas & stroom en bellen & internet? Lees, vergelijk en bespaar met de vier tips hieronder.

Verzekeringen, internet & bellen, stroom & gas, we betalen ons er scheel aan. Helaas zijn dit onvermijdelijke, vaste kosten. Maar dat betekent niet dat we zelf niets aan de eindrekening kunnen doen. En dan hebben we het niet over vijf minuten korter douchen of over minder internetten, integendeel, we hebben het over prijzen vergelijken en overstappen. Het kost u slechts een fractie van tijd, maar dan hebt u ook wat. Moeilijk is het niet om over te stappen, dus dat hoeft u niet af te schrikken.

We zochten alvast vier vergelijkers die u in een mum van tijd naar de beste prijs toe leiden. Probeert ze eens uit en bespaar zo tijd én geld.

Geen zorgen met een goedkopere zorgverzekering

We beginnen met u aan te raden om uw zorgverzekering te herbekijken. Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat betekent een verhoging van uw premiebedrag. Overstappen zal mogelijk lonen.

Bovendien is het sowieso slim om uw huidige situatie eens goed te bekijken, uw behoefte aan zorg kan immers veranderd zijn. Wie weet heeft u bijvoorbeeld last gekregen van blessures en wilt u fysio vergoeding in uw pakket. Daarnaast wilt u mogelijk de hoogte van uw eigen risico aanpassen. De keuze is reuze, dus vergelijken is de boodschap.

Vul uw geboortedatum en wensen in en krijg direct een overzicht van de goedkoopste zorgverzekeringen.

Internet, tv & bellen

Zowel internet, televisie en bellen met vaste telefoon worden vaak aangeboden in een vast pakket. Misschien bent u al jaren bij dezelfde aanbieder, terwijl u mogelijk tegenwoordig meer internet verbruikt en minder zenders bekijkt of minder met de vaste telefoon belt. Vergelijk en kies bijvoorbeeld voor een hogere downloadsnelheid, maar minder tv-zenders. Het kan u een heleboel besparen.

Geef uw postcode en wensen op en spot de beste deal.

Energieleverancier overstap kost weinig energie

Gas en stroom zijn hoge kostenposten in het huishouden. U kunt natuurlijk de verwarming een paar graden lager zetten of korter douchen, maar u kunt ook besparen door naar een voordeligere energieleverancier over te stappen. U profiteert dan vaak van welkomstaanbiedingen, dus overstappen loont. Met de volgende handige vergelijker ziet u direct de prijsverschillen tussen toppers als Essent, Nuon, Oxxio, Eneco en vele anderen. Vul alleen uw geschatte verbruik in en u weet het direct!

Ontdek hier de goedkoopste energieaanbieder voor uw situatie.

Sim only abonnementen

Tegenwoordig kopen velen hun telefoon met abonnement, maar toch is een sim only abonnement vaak een slimme keuze. Waarom? Welkomstdeals, uw bundel gemakkelijk aanpassen naar uw verbruik, lage prijzen, het zijn allemaal fijne factoren. Is uw huidige abonnement bijna verlopen, overweeg dan om over te stappen. In de vergelijker spot u meteen de welkomstdeals, zodat u de beste aanbieding van dit moment pakt.

Bekijk en vergelijk de laagste sim only prijzen van dit moment.

Wij wensen u veel succes met vergelijken en besparen!

Meer financieel nieuws...