Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Sparen met een hoge rente

Sparen met een hoge rente; dat wil iedereen wel. Het loont dan ook zeker de moeite om verschillende banken en spaarrekeningen te vergelijken.

Sparen met een hoge rente; dat wil iedereen wel. Het loont dan ook zeker de moeite om verschillende banken en spaarrekeningen te vergelijken. Vandaag de dag bieden banken erg veel verschillende spaarproducten aan met namen als banksparen, Xcellent Sparen, Ideaalsparen, Plussparen en Maxisparen. Maar welke bank en welke spaarrekening moet je nou werkelijk kiezen? Omdat dergelijke vragen regelmatig binnenkomen op de redactie hebben we besloten om hiervoor een speciale website in het leven te roepen; spaarrekening openen.

Deze zogeheten dochtersite biedt een keur aan informatie over het openen van een spaarrekening. Niet alleen over een hoge rente maar ook wordt er dieper ingegaan op zaken als het depositogarantiestelsel en het fenomeen rente op rente. De website is dus zeker een bezoekje waard, want als je momenteel een spaarrekening hebt met minder dan 2 procent rente is het gewoon een must om over te stappen. Een halve procent rente maakt op een periode van tien jaar een enorm verschil in rendement.

De website over het openen van een spaarrekening is kortgeleden gestart en is nog niet helemaal volledig. Het kost veel tijd om alle informatie bijeen te zoeken en natuurlijk is een website nooit echt af. We doen ons best om de site continue bij te werken, aan te vullen en te updaten. Zelf aanvullingen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We nemen alle (serieuze) vragen, tips en suggesties graag in overweging.

Meer financieel nieuws...