Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Stijging binnenkomend spaargeld Friesland Bank

Er is een stijging van binnenkomend spaargeld bij Friesland Bank. De bank werd gisteren nog overgenomen door Rabobank vanwege de economische crisis.

Friesland Bank krijgt meer spaargeld. De bank, een dag eerder overgenomen door Rabobank, meldt dat er een stijging is van binnenkomend spaargeld.

Een woordvoerder van Friesland Bank zegt: "De stijging is niet bovengemiddeld, maar we zien wel een lichte stijging in vergelijking met maandag." Maandag werd bekend dat Friesland Bank zich vanwege de economische crisis genoodzaakt zag te worden overgenomen door Rabobank. De overgangsperiode neemt twee jaar in beslag.

De laatste maanden trok Friesland Bank 1,3 miljard euro aan nieuw spaargeld aan. Aanleiding hiervoor waren steeds terugkerende reclamecampagnes, onder andere een succesvolle televisiespot met Jort Kelder in de hoofdrol.

Meer financieel nieuws...