Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Tips over geldzaken

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Moet jij nog beginnen en ben je toe aan wat tips hierover en/of andere geldzaken? FiscAlert heeft alle antwoorden voor je.

Wat is FiscAlert?

Laten we even beginnen bij de basics. FiscAlert is hét beginpunt voor particulieren en ondernemers die hulp nodig hebben met geldbesparende tips en up-to-date informatie over belasting, sparen, beleggen, pensioenen, hypotheken en verzekeringen. In de vorm van een onafhankelijk tijdschrift krijg je alle benodigde informatie en advies over praktische geldzaken. Maar FiscAlert is nog veel meer dan alleen een tijdschrift. Abonnees mogen namelijk ongelimiteerd gebruik maken van hun website waarop vrijwel iedere vraag met antwoord is terug te vinden. Tevens kunnen abonnees advies vragen aan hun adviesservice.

Hoe gaat de website in zijn werk?

Op FiscAlert vind je up-to-date nieuwsberichten en andere belangrijke fiscale en financiële informatie. Daarnaast is er ook een archief met een selectie van de belangrijkste artikelen (sinds februari 2004) te vinden. Deze artikelen zijn op chronologische volgorde gerangschikt met de meest recente bovenaan. Voor extra gemak is er een kleurenindeling gehandhaafd. Zo kun je eenvoudig en snel zien in welke categorie elk artikel valt door naar het kleurtje van de verticale balk vóór de titel van het artikel te kijken.

Wat heb ik aan de adviesservice?

De adviesservice dient als vraagbak voor FiscAlert-abonnees. Hier vind je geactualiseerd antwoord op vragen die er écht toe doen. Denk aan de belastingaangifte, het pensioen, ontslaguitkeringen, echtscheiding en vermogensplanning. Zelf kun je hier uiteraard ook je vragen kwijt. Dit scheelt je zelf een hoop tijd en moeite!

Kosteloos uitproberen

Momenteel stelt FiscAlert een gratis proefabonnement ter beschikking voor iedereen die woonachtig in Nederland is. Dit proefabonnement bestaat uit een jaar lang 10x het gratis FiscAlert tijdschrift. Een aanvraag is zo gedaan én éénmalig. Je zit dus nergens aan vast en de bezorging stopt automatisch. Wel zo fijn. Tenslotte kun je ook ongelimiteerd gebruik maken van hun website. Zo komt het wel goed met de belastingaangifte en het laten groeien van jouw spaarpotje dit jaar. Doe hier kosteloos jouw aanvraag.

Meer financieel nieuws...