Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Twee eenvoudige financieringsoplossingen voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar meer financiële ruimte voor het laten groeien van je onderneming? Dan zijn er twee financieringsoplossingen voor je mogelijk: zakelijke leningen en het zakelijk krediet. Het verschil tussen beide opties kan in veel gevallen nog wel eens voor wat onduidelijkheid zorgen. We zullen je daarom verdere uitleg geven en je begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Zo weet jij precies wat de juiste volgende stap is voor je bedrijf!

Zakelijke lening
De zakelijke lening dient als een investering in je business. Maar bijvoorbeeld ook een verbouwing, inventaris, een bedrijfsauto of overige bedrijfsmiddelen behoren tot de mogelijkheden. Je betaalt het geleende bedrag lineair terug, verdeeld over maandelijkse aflossingen met een vast rentepercentage. Hierdoor heb je ook nooit te maken met een mogelijke restschuld. Dit schept duidelijkheid en elimineert mogelijke verrassingen aan het einde van de looptijd van de lening.

Zakelijk krediet
Het zakelijk krediet zorgt voor de mogelijkheid om eenvoudig extra ruimte te creëren op je zakelijke rekening. Met name bedoeld om tijdelijke liquiditeitsproblemen te kunnen oplossen of te voorkomen. Je kunt gemakkelijk en te allen tijde extra geld opnemen, en daarbij is het geen probleem om eerder af te lossen zonder bijkomende kosten. Houd er wel rekening mee dat het krediet een looptijd tot een jaar betreft en dat dit tegen een variabele rente wordt afgesloten.

Vind nu de lening die het beste past bij jouw bedrijf en persoonlijke voorkeuren. Aangezien de rente en voorwaarden nogal kunnen verschillen per aanbieder, is een handig overzicht van alle opties een welkome aanvulling. Wij begrijpen dat er veel tijd zit in het aanvragen van diverse offertes bij verschillende aanbieders. Kies er daarom voor om snel en eenvoudig alle bedrijfsleningen met elkaar te vergelijken. Zo vind je altijd het aanbod met het laagste rentepercentage en dus ook de laagste kosten voor jouw business!

Maak daarbij gebruik van een tussenpersoon en vergelijk zonder moeite alle aanbieders van bedrijfsfinancieringen. Een tussenpersoon is daarbij volledig onafhankelijk. Hierbij wordt er geen partij gekozen en word je te allen tijde voorzien van het beste aanbod. Mogelijke wijzigingen worden dagelijks gecontroleerd en direct doorgevoerd. Zo ben je altijd op de hoogte van de beste rentepercentages en weet je exact waar je aan toe bent.

Belangrijk om te melden is dat je geen codering mag hebben staan bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Daarnaast dien je uiteraard als bedrijf ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel (KVK). Tevens worden nieuwe ondernemingen in veel gevallen geconfronteerd met aanvullende voorwaarden. Deze verschillen per aanbieder en de specifieke situatie van de onderneming. Neem daarom altijd even contact op met de kredietverlener, zodat alle voorwaarden direct duidelijk in kaart worden gebracht. Wij wensen je veel succes bij de verdere investering in je business!

Meer financieel nieuws...