Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

U kunt weer overstappen naar een andere zorgverzekering

De feestmaand december staat weer voor de deur. Voor iedereen een dure maand, maar ook een heel belangrijke maand. Vanaf half november tot en met 31 december kunt u namelijk weer overstappen naar een andere zorgverzekering!

Waarom zou ik overstappen?

Ieder jaar veranderen de zorgpolissen van de grote verzekeraars. Ook de zorgpremie wisselt mee. Over het algemeen kan er gezegd worden dat de premies zorgverzekering elk jaar iets hoger worden. En als de premies niet stijgen, dan sowieso het verplicht eigen risico. Ooit begonnen met 150 euro (in 2008), vorig jaar 360 euro en nu (anno 2015) opgelopen tot maar liefst 375 euro per persoon. Met andere woorden; de eerste 375 euro aan zorgkosten mag u uit eigen zak betalen!

Aangezien de premie nogal verschilt per verzekeraar is het echt aan te raden om steeds weer te kijken naar de goedkoopste zorgverzekering. Als u weinig gebruik maakt van zorg kiest u vanzelfsprekend voor de goedkoopste premie. Maar bent u intensief zorg nodig (in de vorm van medicijnen, bezoek aan artsen, fysiotherapie, etcetera), dan is het belangrijk om goed te vergelijken!

Zorgpremie 2015 vergelijken

De zorgpremies in 2015 voor het basispakket liggen zo tussen de 80 en 110 euro per maand, natuurlijk grotendeels afhankelijk van het soort polis. U heeft de keuze uit een natura of restitutie polis. Verdiep u hier eens in; het is de moeite waard om u in te lezen in deze materie en u zult merken dat het vervolgens veel makkelijker is om een goede zorgverzekering te kiezen die bij u past!

Zorgverzekering afsluiten met cashback korting

Via zogeheten online spaarprogramma's is het mogelijk om een zorgverzekering met een extra korting af te sluiten. Deze korting wordt een cashback vergoeding genoemd. U krijgt een bepaald geldbedrag terug van het spaarprogramma. Lekker een centje extra verdienen/besparen dus!

Meer financieel nieuws...