Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Veranderingen zorgverzekering in 2014

De tijd waarin u kunt overstappen naar een andere zorgverzekering komt er weer aan. In november en december mag u de keuze maken om uw zorgverzekering over te sluiten naar een andere verzekeraar. U kunt daarmee honderden euro's per jaar besparen!

De tijd waarin u kunt overstappen naar een andere zorgverzekering komt er weer aan. In november en december mag u de keuze maken om uw zorgverzekering over te sluiten naar een andere verzekeraar. Dat kan soms tientallen tot zelfs honderden euro's per jaar schelen. Het is wel belangrijk om in de peiling te houden wat er wel en niet wordt vergoed.

Weinig veranderingen basispakket zorgverzekering 2014

Het basispakket voor 2014 is weinig veranderd ten opzichte van het afgelopen jaar. Dingen die in 2013 voor u werden betaalt zoals verblijf in een ziekenhuis, medicijnen, kraamzorg, GGZ, hulpmiddelen en fysiotherapie blijven grotendeels gewoon doorlopen. Ook in 2014 hoeft u zich hierover dus geen zorgen te maken dat u dit zelf zou moeten betalen. Goed nieuws voor mensen met bijvoorbeeld een chronische aandoening.

Wat verandert er wel in 2014?

Echte gespecialiseerde behandelingen worden beperkt geaccepteert. De psycholoog wordt op een andere manier vergoed, en wel in positieve zin. Als namelijk blijkt dat u zware psychische problemen ondervind heeft u in 2014 recht op meer dan 5 behandelingen.

En de premie? Wat doet de zorgpremie in 2014?

Het is helaas nog niet zover dat de zorgpremies voor 2014 al bekend zijn. We houden dit nauwlettend in de gaten en als er nieuws is uit deze hoek dan laten we dat zeker weten middels een nieuwsbericht op IBANNL.org. Tot die tijd kunnen we helaas niks melden, maar de verwachting is dat de premie ongeveer gelijk zal blijven aan die in 2013.

Voor de laatste updates raden we u aan om onze pagina met de goedkoopste zorgverzekering 2014 te raadplegen.

Meer financieel nieuws...