Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

ZEKUR heeft de goedkoopste zorgverzekering

ZEKUR biedt in 2013 de goedkoopste zorgverzekering. Een basispremie vanaf 77,25 per maand (standaard 92,25) en toch een zeer complete dekking!

Op enkele zorgaanbieders na hebben ze nu allemaal hun zorgpremie 2013 bekendgemaakt. Er zaten een aantal verrassingen tussen, maar toch is het redelijk gelijk gebleven aan vorig jaar. De zorgpremies zijn niet enorm verhoogd, het eigen risico helaas wel. Desondanks is het belangrijk om de goedkoopste zorgverzekering te kiezen voor het komende jaar (2013). En het is nu helemaal duidelijk wie de goedkoopste premie heeft.

ZEKUR, onderdeel van VGZ waartoe o.a. ook Unive behoort, biedt de goedkoopste zorgverzekering 2013. Met een standaardpremie voor de basisverzekering van slechts 92,25 zit je bij ZEKUR altijd goed. En ga je voor een verhoogd eigen risico van 850 euro? Dan is de maandpremie bij ZEKUR nog maar 77,25.

De nieuwe premie van ZEKUR maakt het kiezen ineens een stuk makkelijker. Consumeer je weinig zorg (bijv. als je nog jong bent en bijna nooit ziek bent), dan moet je gewoon bij ZEKUR zijn. Heb je wel baat bij een uitgebreide dekking? Dan is het raadzaam om nog even goed te vergelijken waar je het beste terecht kunt.

De slogan van ZEKUR is "veel verzekering voor weinig". Wij hebben het vergoedingen overzicht uitvoerig bekeken en moeten tot de conclusie komen dat het zeker geen loze kreet is. Diverse vergoedingen zijn namelijk verhoogd tegenover vorig jaar. Dit maakt het verhoogde verplichte eigen risico weer een beetje goed natuurlijk.

En als verzekerde bij ZEKUR heb je nog een aantal extra voordelen waarvan je kunt profiteren. Zo krijg je korting op je sportschool en op brillen of lenzen. En kies je voor het uitgebreidere pakket (Extra ZEKUR Zorg), dan krijg je een gratis doorlopende reisverzekering en een VISA Greencard er bij!

Meer over de goedkoopste zorgverzekering 2013.

Meer financieel nieuws...