Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Zorgpremie 2013 Anderzorg ook bekend

De zorgpremie van zorgverzekeraar Anderzorg is bekend. Het is de laagste basispremie momenteel (71,25 euro)!

De premie van zorgverzekeraar Anderzorg is sinds enkele dagen bekend. De zorgpremie die Anderzorg hanteert behoort tot de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland. De standaard basispremie voor het basispakket is € 96,25. Kies je voor een verhoogd eigen risico (500 euro bovenop het standaard wettelijk verplichte eigen risico van 350 euro), dan betaal je maar € 72,25 voor je basisverzekering!

Met deze tarieven gaat Anderzorg, net als vorig jaar, ook in het zorgseizoen 2013 weer de strijd aan met de concurrenten. Als onderdeel van Menzis kun je echter wel vertrouwen op een solide en betrouwbare aanbieder. Menzis behoort namelijk tot de grootste Nederlandse aanbieders van zorgverzekeringen.

Zelf declareren bij Anderzorg

Bij Anderzorg is de premie zo laag om een aantal redenen. Zo zijn onnodige dingen niet meer opgenomen in het basispakket en moet je online zelf je declaraties indienen. Dit gaat echter zeer eenvoudig via het online declareer systeem van Anderzorg (wat dit jaar overigens vernieuwd is).

Uniek bij Anderzorg is de mogelijkheid om direct te chatten met een medewerker. Heb je dus vragen over een declaratie of wil je iets anders weten? Je klikt op de website gewoon de chat openen en kunt direct "praten" met een Anderzorg medewerker.

Ook zeer handig is het feit dat Anderzorg je oude zorgverzekering opzegt. Hier heb je dus geen omkijken naar; simpelweg je verzekering aanvragen bij Anderzorg en je oude zorgpolis wordt door Anderzorg stopgezet.

Aanvullende verzekeringen bij Anderzorg

Bij Anderzorg zijn er in principe twee aanvullende verzekeringen mogelijk. Zo is er Anderzorg Extra en Anderzorg Jong. En in het geval je regelmatig de tandarts bezoekt kun je een extra tandartspakket afsluiten (Anderzorg Tand). Bij Anderzorg Jong is de tandarts echter (beperkt) inbegrepen.

Anderzorg nu afsluiten

Wil je direct meer informatie, je premie berekenen of direct een zorgverzekering afsluiten bij Anderzorg? Bezoek dan nu hun website!

Meer financieel nieuws...