Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Overbruggingskrediet

Deze vorm van krediet wordt in veruit de meeste gevallen gebruikt om een bepaalde periode financieel te overbruggen, vandaar dan ook de term overbruggingskrediet.

Wanneer u een huizenbezitter bent en al zo ver bent dat u een nieuwe woning aan wilt schaffen komt u waarschijnlijk financieel in de problemen. Het is natuurlijk niet zomaar voor iedereen weggelegd even een dubbele hypotheek op te brengen, dit zijn flinke dubbele maandlasten.

Nu kunt u met een overbruggingskrediet de periode tussen aankoop van de nieuwe woning en de verkoop van de oude woning overbruggen. Op deze manier kunt u de aankoop van uw nieuwe woning normaal betalen en na de verkoop van uw oude woning kunt u de lening aflossen.

Bij een overbruggingskrediet betaalt u natuurlijk gewoon rente, alle voorwaarden en dergelijke dienen te worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst. Bij voorkeur laat u deze bij een notaris ondertekenen.