Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Verzekeringen vergelijken - Kies de goedkoopste verzekering!

Goede verzekeringen afsluiten is ontzettend belangrijk. In het leven zijn er, onbewust, grote financiele risico's waar je zomaar tegenaan kunt lopen. Dan is het fijn om te weten dat je goed verzekerd bent. We geven je een zo volledig mogelijk overzicht van diverse soorten verzekeringen. Sommige verzekeringen zijn verplicht voor iedere Nederlander, zoals bijvoorbeeld de zorgverzekering en de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Andere verzekeringen heb je alleen nodig als je een auto hebt (autoverzekering) of een opstalverzekering als je in het bezit bent van een eigen woning.

Naast de echt noodzakelijke verzekeringen zijn er tegenwoordig legio verzekeringen voor verschillende producten. Zo kun je vandaag de dag ook je televisie, scooter of GSM verzekeren.

Verzekeren hoeft niet duur te zijn. Als je echt goed en selectief op zoek gaat kun je voor bijvoorbeeld je auto een autoverzekering vinden vanaf circa 10 euro per maand.

Zorgverzekering

Iedere Nederlander wordt geacht een zorgverzekering te hebben. Je kunt hierbij kiezen voor alleen een basisverzekering, maar er zijn ook aanvullende verzekeringen voor bijvoorbeeld de tandarts of fysiotherapie. Vergelijk en kies via ons de goedkoopste zorgverzekering.

Autoverzekering

Heb je een auto? Een autoverzekering is dan verplicht. Je kunt je auto op meerdere manieren verzekeren; WA, WA Plus, Casco, Allrisk. Wil je meer weten over al deze soorten autoverzekeringen? Wij geven je binnenkort alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken! Alles over een autoverzekering.

Uitvaartverzekering

Geen leuk onderwerp om over te praten, maar wel heel erg belangrijk. Zorg dat je nabestaanden niet met een financiele strop komen te zitten en verzeker je voor je uitvaart. Uitvaartverzekeringen heb je al vanaf enkele euro's per maand en het scheelt een hoop narigheid.