Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Premie berekenen goedkoopste zorgverzekering 2015

Het is weer zover; tot en met 31 december kunt u uw nieuwe zorgverzekering voor 2015 kiezen. U heeft zo'n 2 maanden de tijd om voor u de goedkoopste en beste zorgverzekering te kiezen voor 2015. Dat is lastiger dan het lijkt, elk jaar veranderen er weer veel dingen. Het is daarom belangrijk om de zorgverzekeringen goed te vergelijken. Met alle nieuwe aanbieders wordt het lastiger om de goedkoopste zorgverzekering te vinden, daarom hebben wij een handige vergelijker waar ze allemaal in staan.

Zorgpremie 2015 berekenen

Alle verzekeraars hebben hun premies bekend gemaakt en zullen hun uiterste best doen om u als klant binnen te halen. Voor u is het vooral belangrijk dat u de beste keus maakt voor uzelf, kies de goedkoopste zorgverzekering waarbij alles gedekt wordt wat u nodig heeft. Eventueel met uw aanvullende verzekering. Om dit snel te vergelijken kunt u hieronder de uitgebreide vergelijker gebruiken.

De vergelijker werkt eenvoudig, aan de linkerkant kunt u direct uw wensen invullen. U ziet dan precies welke aanbieder voor u de goedkoopste zorgverzekering voor 2015 heeft. Ook ziet u direct de waardering en of u vrije keus heeft in waar u behandeld wordt. De vergelijker is volledig onafhankelijk en goedgekeurd door de AFM, wij oefenen geen invloed uit op de resultaten die u krijgt.

Zorgverzekeringen vergelijken 2015

Je kunt via deze pagina dus eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en direct een goede keuze maken. Let echter niet alleen op de premie (dus niet blindelings kiezen voor de goedkoopste ziektekosten verzekering) maar ook op de dekkingsgraad: wat wordt er wel en niet vergoed?

Goedkoopste zorgverzekering kiezen?

Lang niet altijd zit je bij de goedkoopste zorgverzekeraar ook daadwerkelijk het beste. Dit is vooral afhankelijk van welke zorg je nodig bent. In elk geval is het duidelijk dat als je geen of weinig zorg behoeft, je het beste voor de allergoedkoopste kunt gaan. De voorwaarden maken dan namelijk minder uit; het is nou eenmaal verplicht om je tegen zorgkosten te verzekeren.

Goedkoopste zorgverzekering met Vrije Zorg Keuze

Bij een polis met vrije zorg keuze (restitutie polis) mag je zelf kiezen naar welk ziekenhuis of welke arts je gaat. Geen verplichting dus om naar een ziekenhuis te gaan waarmee de zorgverzekeraar een deal heeft. Een goede zorgverzekering keuze dus!

Goedkoopste zorgverzekering Natura

Bij de Natura Polis wordt de zorg direct voor je betaald. Je mag echter alleen naar geselecteerde zorgaanbieders. De zorgverzekeraar bepaalt dus naar welk ziekenhuizen je kan; ze moeten een soort deal hebben gemaakt met de betreffende aanbieder. Kenmerk van deze natura zorgpolissen is dat ze goedkoper zijn dan een restitutie/vrije zorg polis.