Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Full service factoring voor financiële zekerheid

Bij bankonafhankelijke factormaatschappijen, als impactfactoring.nl, vind je mogelijkheden tot het verkrijgen van full service factoring, waarbij ondernemers kunnen rekenen op financiële steun en zekerheid. Kies voor invoice discounting of transactiefinanciering en zie de financiële bedrijfscontinuïteit gewaarborgd. Ondernemers en bedrijven kunnen de aandacht richten op groei en ontwikkeling van producten en diensten, zonder belemmering in financiële kracht. Met flexibele werkkapitaalfinancieringen die toekomstbestendig worden ingezet, wordt het mogelijk om weloverwogen financiële keuzes te maken. Zonder beschikbare en betrouwbare financiering is het onmogelijk om stappen te zetten richting winst en groeimogelijkheden. Kies voor een betrouwbare partner voor het verkrijgen van financieringen en je werkt toe aan een veelbelovende toekomst.

Unieke financiering voor groeibehoeftes

Door verschillende diensten met elkaar te combineren, creëer je een unieke financiering voor jouw onderneming of bedrijf. Zo kun je besluiten om een full service factoring te combineren met onder meer invoice discounting en transactiefinanciering. De financiering zal dan meegroeien met de persoonlijke financieringsbehoefte die in de onderneming optreedt. Zo ontstaat er meer financiële ruimte om te ondernemen en kun je aandacht geven aan waar het je werkelijk om te doen is. Met factoring ontstaat een situatie waarin je een voorfinanciering ontvangt op facturen die door leveranciers of klanten moeten worden voldaan. Je beschikt zo altijd over voldoende inkomsten om stappen tot groei te zetten. Het is een vangnet, waardoor meer mogelijkheden kunnen ontstaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële draagkracht.

Wat is factoring?

Door gebruik te maken van een full service factoring, kun je rekenen op een voorfinanciering op debiteuren. De facturen die je uitzendt naar leveranciers of klanten, verkoop je aan een factormaatschappij. Dit maakt het mogelijk om binnen 24 uur over 80 tot 90% van het factuurbedrag te beschikken. De liquiditeit van je onderneming wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd, aangezien de financiën direct voor handen is en je hier niet op hoeft te wachten. De financiering is flexibel en groeit automatisch mee met de ontwikkeling van je bedrijfsomzet. De financiering verloopt op basis van overdracht van debiteurvorderingen en een potentieel debiteurenrisico. Deze vorm van financiering maakt het mogelijk om over voldoende financiële draagkracht te beschikken, die nodig is voor ontwikkeling van diensten en het verkrijgen van winst. Je hoeft niet te wachten totdat debiteuren de facturen hebben voldaan, maar ontvangt reeds een groot gedeelte van deze inkomsten.

Verzekerde inkomsten door factoring

Geld lenen voor een financiering kan spannend aanvoelen, echter zal jouw onderneming hierdoor tevens de gewenste en benodigde groei door kunnen waarmaken. Factoring maakt het mogelijk om binnen een dag tot wel 90% op de facturen te ontvangen. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn je facturen verzekerd, zelfs als klanten uiteindelijk niet betalen. Je ontvangt dan van alle facturen tot 90% exclusief BTW, waardoor je geen grote verliezen oploopt. In een cashboard behoudt je inzicht in de debiteurenportefeuille, doordat je hierin 24 uur per dag inzage hebt. Zonder tijdrovende administratieve processen ben je verzekerd van financiering met een betrouwbare financiële back-up. Ook als het tegenzit, kun je als ondernemer alsnog stappen zetten ter verbetering op basis van betrouwbare financiering en financiële zekerheid.

Meer financieel nieuws...