Beste bezoeker,

Fijn dat u ibannl.org een bezoekje brengt. We zien echter dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op ibannl.org.

Jammer, want ibannl.org is dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor ibannl.org, zodat we onze dienst gratis kunnen houden? Kijk hier hoe u dit oplost.

Meer info over het gebruik van advertenties leest u in de privacyverklaring.

Vier beste beleggingsapps

Beleggen wordt steeds laagdrempeliger en dat is goed nieuws, want sparen levert niets op. Zo kun je al beleggen door een app te installeren op je smartphone. Door dit via wifi te doen bespaar je op jouw data. Het is verstandig om internet-providers met elkaar te vergelijken zodat je thuis gebruikmaakt van het snelste internet voor de laagste prijs. Wij hebben de vier beste beleggingsapps voor je op een rij gezet.

DEGIRO

Wanneer je je gaat verdiepen in beleggen kom je al snel uit bij DEGIRO. Deze beleggingsapp heeft meerdere prijzen gewonnen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het design. DEGIRO begon in 2013 als broker voor professionals en is snel uitgegroeid tot een van Europa's grootste aanbieders van particulier mobiel beleggen. Met de app kun je zelfstandig beleggen tegen zeer lage kosten. De beleggingsapp is verkrijgbaar voor iPhone en Android en gratis te downloaden. Je hebt de keuze uit tal van beleggingsproducten op meer dan 50 beurzen. Blijf op de hoogte van realtime koersen en nieuwsupdates terwijl je waar en wanneer jij maar wilt jouw portfolio kunt bekijken.

BUX Zero

BUX Zero bestaat sinds 2019 en is na DEGIRO een zeer populaire keuze. Deze beleggingsapp richt zich voornamelijk op beginnende beleggers die op een goedkope en laagdrempelige manier willen starten met beleggen. Ook ervaren beleggers kunnen met deze aandelen app uitstekend beleggen. Je kunt tegen 0 procent commissie in duizenden wereldwijde aandelen en ETF’s beleggen met de BUX Zero app. Wanneer je wilt beleggen in CFD's kies je voor de Bux X app.

eToro

Met eToro kun je in een groot aantal producten beleggen, waaronder aandelen en CFD's. In het verleden was het ook mogelijk om crypto te handelen met eToro, maar momenteel is dit voor Nederlandse klanten niet meer mogelijk. eToro is een social trading app. Dit wil zeggen dat het een soort sociaal netwerk is, waarin gebruikers status updates kunnen plaatsen. Daarnaast kun je gebruik maken van copy trading. Dit is een unieke functie waarmee je de strategie van succesvolle beleggers kunt kopiëren.

Peaks

Peaks is een unieke app voor mobiel beleggen waarmee je belegt met jouw wisselgeld. De focus ligt op de beginnende belegger die met kleine bedragen zijn of haar eerste stappen in de beleggingswereld wilt zetten. De app is zeer eenvoudig in gebruik. Je kiest zelf een risicoprofiel en hebt vervolgens de mogelijkheid om Peaks te koppelen aan je bankrekening. Vervolgens worden je uitgaven afgerond tot hele euro’s. Het verschil wordt naar de Peaks beleggingsapp gestuurd en automatisch belegd. Hier heb je dus zelf geen omkijken meer naar. Ook kun je ervoor kiezen om dagelijks, wekelijks of maandelijks een vast bedrag te investeren of om af en toe een extra inleg te doen.

Meer financieel nieuws...